Tijdens onze vakantie in een luxe Egyptisch resort had ik de nodige uitdagingen. Dat wil zeggen: als je met drie knappe blonde dochters in een testosterone omgeving verkeert, tja. Dan weet je van tevoren dat zij het doelwit zijn van primitieve instincten. Iets met bijen en honing of vliegen en stroop. Je weet wel.

Vooral mijn middelste dochter (bijna 17) was in trek bij het overwegend mannelijke personeel.  Of ze al een boyfriend had? En zo ontstond er ongevraagd al een soort wachtlijst. Hun gebrekkige Engels (“you are so pretty, you want cocktail?’) was te grappig om zomaar te negeren. En dus had mijn dochter na een paar dagen al meerdere verloofdes. Ze had nog net geen keuzestress 😉

De iets te sexy barman – je zou je dochter er niet zomaar aan uitlenen zeg maar – vormde de climax van deze holiday soap. ‘You marry  me?’ Dochterlief vond het hilarisch en speelde het spelletje perfect mee. ‘Sure!’

 

Een iets te doorzichtig spel waar een intelligente meid niet intrapt, of course. En waar jij waarschijnlijk ook niet in zou trappen. Hoe anders is dat met valse beloftes die gedaan worden als het om afvallen gaat. Nog even los van de shakes en de pillen, zijn er tig diëten waarmee je zou kunnen afvallen en voor altijd op gewicht kunt blijven.
Sure.
Als dat waar was, las jij waarschijnlijk deze blog niet. Mogelijk ben jij wel vaker in die dieet-valkuil getrapt. Net als de meeste van mijn klanten. En ikzelf vroeger ook.

Gelukkig weet je inmiddels dat diëten niet werken. En als je mijn e-book hebt gelezen en mij volgt, dan weet je ook waarom. Dat er een andere manier is die wél werkt. Wil je daar meer over weten, dan nodig ik je van harte uit om mijn gratis Masterclass bij te wonen.

 

Je kunt je hier inschrijven.

 

Liefs, Eleonoor